Adonit Jot Script Stylus (Evernote Edition)

Velen die de eerste ‘stylussen’ – zoals pennen voor de iPad genoemd worden – geprobeerd hebben zijn van een koude kermis thuis gekomen. Die punt was veel te dik waardoor je niet nauwkeurig kon schrijven. Dat vonden ze bij Evernote ook, dus hebben ze de mensen bij Adonit de opdracht gegeven om met iets beters te komen.

hero-tablet-f8dcb5d3adonit-jotscript-evernote-punt-vergelijking

adonit-jotscript-evernote-punt

Dankzij de kleinere omvang en de handgreep met textuur geeft de Jot Script u het gevoel alsof de pen voor ú gemaakt is.

 

adonit-jotscript-evernote-batterij

Dankzij één AAA-batterij (inbegrepen) kunt u vrij schrijven zonder verward te raken met docks of kabels.

Bestel bij bol.com:

[av_button label=’Bestel bij Coolblue’ link=’manually,https://www.digitalemuzikant.nl/out/jotscript-evernote-coolblue’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-don3v’]

 

De Pixelpoint™-technologie van Adonit resulteert in de dunste styluspunt die op dit moment te verkrijgen is. Met een dikte van 1,9 mm kan de punt nauwkeurig op uw scherm te werk gaan. De slimme software in Penultimate en de Bluetooth-integratie in de producten van Adonit staan garant voor zeer nauwkeurige gegevensoverdracht.

De Jot Script is zo ontworpen dat deze moeiteloos gebruikt kan worden met forScore en met andere populaire apps. Zo kunt u notities maken als nooit tevoren.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan de video hieronder.

 

[av_button label=’Bestel bij Coolblue’ link=’manually,https://www.digitalemuzikant.nl/out/jotscript-evernote-coolblue’ link_target=’_blank’ size=’medium’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-7mpff’]

Plaats een reactie

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen