iOS 16 en forScore

Op 12 september 2022 kon de hele wereld zijn iPhone updaten met iOS 16. Een van de grootste veranderingen van iOS16 is het nieuwe ‘lock screen’ dat je kunt aanpassen met een achtergrond en widgets.

Heeft dat nog voordelen voor forScore gebruikers? Ja en Nee. Voor forScore zijn er (nog) geen widgets voor je lockscreen, maar wel voor de app Pitch Please! van de makers van forScore.

Feitelijk is dit het ingebouwde stemapparaat van forScore maar dan in een losse app. Op je lockscreen kun je nu een snelkoppeling maken naar dit stemapparaatje.

Zie hieronder in de afbeelding het stemvorkje.

Ook op de Apple Watch te gebruiken

Zijn er dan geen andere voordelen van iOS 16 voor forScore?

Jawel, want vrijwel gelijk met de iOS16 lancering is forScore 13.1 aangekondigd. Een enorme update die al bijna een jaar in de maak is, aldus de makers. Bijna alles is volledig herschreven om ervoor te zorgen dat het optimaal gebruik kan maken van de huidige hardware en OS-functies en dat het volledig kan profiteren van alles wat Apple in de toekomst te bieden heeft.

Deze update is volledig geoptimaliseerd voor de huidige release van iOS 16 en is klaar om te schitteren op iPadOS 16 wanneer die volgende maand wordt uitgebracht. Het introduceert grote upgrades van forScore’s multi-window-mogelijkheden en het ontgrendelt nieuwe mogelijkheden op apparaten die Stage Manager ondersteunen – de meest in het oog springende verandering in multitasking in jaren.

Zie ook de aparte post over forScore 13.1

Veel van deze wijzigingen zullen ook worden opgenomen in forScore 13.1 voor Mac, dat volgende maand verschijnt, samen met de release van macOS 13.

Plaats een reactie

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen