Leef (Andre Hazes jr) – Arrangement – Bladmuziek

Andre Hazes jr is hard op weg om zijn vader voorbij te streven. Op deze leeftijd al zo’n knaller van een hit op je naam. Het is een lekker verfrissend liedje met een positieve inhoud. 

Bladmuziek nu verkrijgbaar! Vandaag besteld, veelal morgen in huis

Het arrangement wordt opgeleverd in een “set op maat” voor Fanfare, Harmonie of dweilorkest/blaasorkest. Leef! is prima speelbaar en begint met een mooie gedragen trompetsolo in een quasi rubato tempo. Daarna wordt het feest!

Als je het origineel beluistert is het net of je in de achtergrond ‘I will survive’ van de Hermes House Band hoort. Dat inspireerde de arrangeur om het ‘sirtaki achtige gedeelte’ van Leef te vervangen door het ‘sirtake gedeelte’ van I Will Survive. Dit maakt het voor zowel publiek als de muzikant een lekker afwisselend nummer.
Nadat het tempo van de sirtaki weer omhoog gaat keert het arrangement terug bij de melodie van Leef om daar mee af te sluiten.

Bestel “Leef” hieronder!

Vul hieronder je gegevens in voor vragen of bestellingen van dit arrangement en speel deze week nog je partijtje mee!
De kosten bedragen 30,- en dan krijg je hem digitaal in je mailbox.

Beluister de computeropname van Leef:

Beluister een live-opname van Leef:

Liever de muzieknootjes met wat sfeer van het publiek en echte live instrumenten horen van dit arrangement? Bekijk dan de video hieronder van Dweilorkest De Deurdweilers. Bij 1 minuut 10 begint “leef”:

Bestel “Leef!” door dit formulier in te vullen

Typ hieronder je vraag of de gewenste bezetting en je krijgt binnen enkele dagen een arrangement op maat voor jouw orkest. Heb je haast? Bel dan 06 811 52 062
De kosten bedragen 30,- en dan krijg je hem digitaal in je mailbox.

Bekijk ook mijn arrangementen van:

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen