Ontmoet de Flic Button: een alternatief voor een voetpedaal

Als trompettist ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn speelervaring te verbeteren en mijn prestaties zo soepel mogelijk te laten verlopen. Tijdens een optreden moet alles kloppen: de muziek, de timing, en natuurlijk het gemak waarmee ik mijn bladmuziek kan omslaan. Lange tijd gebruik ik aleen voetpedaal om mijn muziek op mijn iPad te bladeren, maar dit heeft zijn nadelen. Het pedaal moet altijd goed gepositioneerd zijn,. Onlangs kwam ik echter iets tegen op internet dat mijn interesse wekte: de Flic button.

Wat is de Flic Button?

De Flic button is een kleine, draagbare Bluetooth-knop die je overal kunt bevestigen. Hij is ontworpen om je digitale leven te vereenvoudigen door verschillende acties met een enkele klik te kunnen uitvoeren. Voor muzikanten betekent dit dat je je bladmuziek kunt omslaan zonder een groot, onhandig apparaat te hoeven gebruiken. De Flic button kost slechts 33 dollar en biedt een ongekend gemak en flexibiliteit. Het wordt in heel Europa binnen een paar dagen geleverd. [bekijk hier]

Mijn Ontdekking van de Flic Button

Tijdens een zoektocht op internet naar nieuwe gadgets en accessoires voor muzikanten, stuitte ik op de Flic button. Het idee van een kleine knop die je overal op je instrument kunt bevestigen, sprak me meteen aan. Het lijkt mij eigenlijk ook wel handig om een knop te hebben die altijd op dezelfde plek zit en waarmee ik gemakkelijk mijn bladmuziek kan omslaan.

Ik heb de Flic button nog niet zelf uitgeprobeerd, maar na het lezen van enthousiaste recensies en het zien van video’s van andere muzikanten die het gebruiken, ben ik erg nieuwsgierig geworden. De mogelijkheid om de knop op je instrument te plakken of aan je muziekstandaard te bevestigen, klinkt als een ideale oplossing voor het probleem van het omslaan van bladmuziek tijdens optredens.

In deze video vind je een saxofonist die de Flic gebruikt.

Accessoires en 3D-Printmogelijkheden

Een ander groot voordeel van de Flic button is de populariteit en de gemeenschap die zich eromheen heeft gevormd. Er zijn talloze accessoires beschikbaar die je kunt kopen of zelfs zelf kunt maken als je een 3D-printer hebt. Mensen delen hun ontwerpen voor allerlei bevestigingsopties, zoals klemmen voor trompetten of houders voor andere instrumenten.

Onlangs kwam ik een 3D-model tegen voor een trompetklem, gedeeld door een enthousiaste muzikant die zijn oplossing wilde delen met de wereld. Dit soort innovaties en gedeelde creaties maken de Flic button nog aantrekkelijker. De mogelijkheid om je eigen accessoires te printen en aan te passen aan je specifieke behoeften, opent een wereld van mogelijkheden.

Waarom de Flic Button?

De Flic button lijkt een gamechanger te zijn voor muzikanten. Het biedt een betaalbare en uiterst efficiënte oplossing voor trompettisten die hun handen vrij willen houden en toch hun bladmuziek willen omslaan. Voor slechts 33 dollar biedt de Flic button een eenvoudige en betrouwbare manier om je digitale bladmuziek te beheren.

Of je nu een trompettist, saxofonist of pianist bent, de Flic button biedt een eenvoudige en betrouwbare manier om je digitale bladmuziek te beheren. Met de groeiende gemeenschap en de vele accessoires die beschikbaar zijn, is het duidelijk dat de Flic button een populaire keuze is onder muzikanten wereldwijd.

Ik ben van plan om binnenkort zelf een Flic button te bestellen en uit te proberen. De recensies en mogelijkheden hebben me overtuigd dat dit een waardevolle toevoeging aan mijn muzikale optredens kan zijn. Als je op zoek bent naar een innovatieve en praktische manier om je speelervaring te verbeteren, raad ik je ten zeerste aan om de Flic button eens te proberen. Het is een kleine investering met een grote impact op je speelervaring.

Bekijk de Flic Button op Amazon of op de website van Flic zelf flic.io

Plaats een reactie

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen