Bladmuziek op je telefoon met forScore Mini

Ook inmiddels een bekend fenomeen, zeker in de wereld van de dweilorkesten. Muzikanten die op hun telefoon aan het spieken zijn voor de juiste muzieknootjes. Superhandig natuurlijk, want je iPhone heb je meestal altijd bij je. En als je zorgt dat daar alle muziek op staat, zit je nooit zonder!

De makers van forScore dachten hetzelfde en lanceerden in november 2014 forScore Mini. Het kleine broertje van de alombekende forScore app die al jaren verkrijgbaar is op de iPad.

Heel herkenbaar

forScore voor de iPhone is geen light-versie of wat dan ook. Volgens de makers bevat het alles waar je op de iPad ook van houdt. Het bevat de kracht en de mogelijkheden van de iPad-versie maar met de iPhone versie heb je een betere draagbaarheid en (vrijwel) altijd internetverbinding. Bladmuziek waar je ook bent.

 

Perfect flexibel

Ook forScore mini maakt gebruik van standaard pdf-bestanden en kan hele pagina’s tonen zoals je verwacht. Maar, het kan ook de notenbalken herkennen en forScore mini is daardoor in staat om het perfect uit te lijnen op je scherm. Ook ‘annotaties’ zijn zichtbaar!

 

Altijd verbonden

Toegang tot je gehele collectie zonder dat het ten koste gaat van de opslagcapaciteit van je telefoon dankzij de cloud services als Dropbox, Google Drive, OneDrive en Box. Wanneer je iets nieuws wilt spelen, gebruik Safari om iets te downloaden en bewaar het in forScore Mini als ‘offline bestand’.

Populairste accessoires i.c.m. forScore

2 antwoorden
 1. Carola
  Carola zegt:

  Het lukt mij niet om Forscore Mini te laten verbinden met Google Drive. Heeft iemand anders daar last van? Of weet hoe dit op te lossen?

  Beantwoorden
 2. Carola
  Carola zegt:

  O, en heb je ook uitleg hoe ik mijn geannoteerde muziek van de iPad naar de iPhone breng? BLuetooth wil bij mij niet – waarschijnlijk omdat ik een oude iPad heb en een nieuwe iPhone…

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *