Trompetgeschal aan de Lingewal – Lingefestival Angeren

Bij droog weer wordt op zaterdag 21 sept de eerste editie van het Lingefestival Angeren georganiseerd: “Trompetgeschal aan de Lingewal”. Een kleinschalig evenement maar wel op een van de mooiste plekjes in Angeren: de Linge aan het eind van de kampsestraat.

Het ontstaan

De initiatiefnemers zijn Ella Derksen en Tom Smits. Zij liepen al jaren met dit idee rond om een groot concert aan de Linge te geven met de Angerense Harmonie. Een dergelijk groot buitenevenement is echter lastig te realiseren met beperkt budget en de risico’s die er vooral vanwege het weer zijn bij een buitenconcert. “Dan doen we het gewoon met z’n tweeën!”

Programma; meld je aan!

Op het moment van schrijven zijn Ella en Tom nog de enige muzikanten, maar het zou leuk zijn als er nog meer muzikanten of zanger(essen) een of twee muziekstukken ten gehore willen brengen op een unieke locatie in een ongedwongen sfeer. Dus speel jij minimaal 2 weken piano, wil je je zangkunsten laten horen of wil je moderne dans laten zien naast een kabbelend riviertje, dan ben je welkom!

Neem contact op via 06 811 52 062 (Tom) of mail naar tom@smitsfamily.nl of lingefestival@digitalemuzikant.nl .

Het definitieve programma zal hier dan binnenkort te zien zijn!

Zitten, of neem je bootje mee!

Het begint om 19:00 uur; kom op tijd Het is een zeer laagdrempelig concertje. Neem dus zelf je drankjes mee. Ook leuk als je een (opblaas)bootje meeneemt om vanaf het water het geheel te aanschouwen.

Tot dan!

Populairste accessoires i.c.m. forScore

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *