Mobile Sheets Handleiding in het Nederlands

Mobile Sheets is een van de populairste Android Apps voor Bladmuziek. Soms is het handig om een handleiding te hebben. Hier vind je de Nederlandse handleiding.

https://www.zubersoft.com/mobilesheets/MobileSheetsProQuickDutch.pdf

Toch overstappen naar forScore? Dan heb je wel een iPad nodig…

Op zoek naar een nieuwe iPad? Bekijk mooie aanbiedingen…


Tip! forScore werkt op iedere iPad, maar een 12,9 inch iPad komt het dichtst in de buurt van A4-formaat.

20 gedachten over “Mobile Sheets Handleiding in het Nederlands”

  • Hallo Lieneke, helaas heb ik niet meer de beschikking over een Android app. Mocht iemand zich genegen voelen om wat over MobileSheets te schrijven hoor ik dat graag!

   Beantwoorden
 1. hallo, met de laatste update is er inderdaad veel veranderd. (android app)
  ik weet niet hoe ik nu mijn noten moet markeren
  is er een handleiding beschikbaar?

  Beantwoorden
 2. Kan je op 2 devices tegelijk Mobile Sheets pro draaien? Ik probeer, naast mijn tablet, nu ook via mijn smartphone het programma te draaien met al mijn muziekstukken

  Beantwoorden
 3. ik heb een collectie muziekpartituren welke alle alfabetisch in een playlist staan. maar op elke partituur staat ook een nummer. hoe maar ik dan een playlist aan die op nummer gesorteerd is?

  Beantwoorden
 4. Halo beste ,kan ik in een nieuwere versie nu mp3 en gelijk de tekst aflezen en gelijktijdig men mp3 nummer aan of uitzetten zonder scollen vb.op men android tablet ??
  jean .

  Beantwoorden
 5. Beste gebruikers van Mobile Sheets,
  op de Android tablet lukt het me niet om het menu ‘Scherminstelling’ zichtbaar te maken waarin ik kan kiezen of er 1 of 2 pagina’s getoond worden en om te kiezen voor verticaal scrollen. Ik zie niet het rechthoekje met de 3 streepjes in. Weet iemand hier de oplossing voor?

  Beantwoorden
 6. Ben plots niet meer in staat om boven de noten vingerzetting in cijfers te typen, vroeger popte het toetsenbord op en kon mijn gang gaan, nu komt er tekst of cijfers rechts onderin te staan?
  Ook een pagina nummer rechts in bovenhoek plaatsen wil niet meer?

  Beantwoorden
 7. Bij gebruik van een pedaal schakelt M.S. over na de bewerkingsmodus i.p.v. pagina’s om te slaan. Waar kun je dat wijzigen?

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen