Koop Dorico met 50% korting als je overstapt

Twijfel je nog om over te stappen van Sibelius of Finale naar Dorico? Dan is dit toch het moment om je over de streep te trekken. Ontvang nu tot 17 september maar liefst 50% korting als je Dorico aanschaft. Voor slechts 139,50 ben jij dan de trotse eigenaar van Dorico Pro 3.5.

Uiteraard moet je wel even laten zien dat je een geldige licentie hebt van Sibelius of Finale en je kunt je oude vertrouwde pakket ook gewoon blijven gebruiken. Maar geloof me, als je eenmaal Dorico hebt ‘geproefd’ wil je niets anders meer.

Mocht je overgestapt zijn, neem dan eens een kijkje op mijn pagina met tips voor mensen die net zijn overgestapt. Want zoals vaker, je moet eerst een stapje terug doen om twee stappen vooruit te maken. Met mijn ‘handleidingen’ erbij heb je in ieder geval een paar goede schoenen voor die stap.

https://www.digitalemuzikant.nl/sibelius/dynamische-tekens-toevoegen-dorico/
https://www.digitalemuzikant.nl/sibelius/noten-invoeren-dorico/

En als je nog wil weten wat andere muzikanten, arrangeurs en componisten vinden van hun overstap naar Dorico? Bekijk onderstaand filmpje:

1 gedachte over “Koop Dorico met 50% korting als je overstapt”

  1. Even tussendoor, voor goed Nederlands:
    Met een “pedaal” bedoelen we zo’n ding waar je met je voet op trapt om wat in of uit te schakelen. Het komt van het Franse woord “pied”= voet.
    Met “voetpedaal” bedoelen we niets. Want dan zeg je “voet voet”‘ etcetera.
    Net zoals “witte sneeuw”. Het heet: pleonasme.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen